Невідомі намагаються здійснити силове захоплення "Дніпрообленерго"

П'ятниця, 25 липня 2008, 12:18

Невідомі особи в п'ятницю близько до 8:00 увірвалися до центрального офісу ВАТ "Дніпрообленерго", розташованого в Дніпропетровську, й намагалися потрапити до кабінету керівника енергокомпанії.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" Генеральний директор АТ Едуард Соколовський.

"Рейдери не тільки сфальсифікували збори акціонерів, що не були визнані державними органами, в тому числі Держкомісією з цінних паперів і фондового ринку, але й наважилися на злочин - силове захоплення стратегічного об'єкту", - сказав керівник "Дніпрообленерго".

"Те, що зараз відбувається - нонсенс у правовій державі. Тут мова не йде про захист державних інтересів "Дніпрообленерго", - додав він.

Реклама:

Менеджмент "Дніпрообленерго" на чолі із Соколовським вважає, що збори акціонерів АТ у квітні не відбулися. Наглядальна рада "Дніпрообленерго" на чолі з Олександром Позняковим у травні вирішила продовжити трудовий контракт із Соколовським до 2011 року.

Соколовський керує "Дніпрообленерго" з осені 2006 року.

"Дніпрообленерго" є найбільшою в Україні енергопостачальною компанією за обсягами транспортування й поставки електроенергії. Експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Дніпропетровської області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: