Антимонопольний комітет перевірить вартість дизельного палива

Середа, 2 липня 2008, 14:48

Органи Антимонопольного комітету України (АМКУ) перевірять діяльність операторів ринків дизельного палива.

Як повідомляє "Інтерфакс Україна" , регіональні відділення комітету в усіх регіонах будуть детально аналізувати обґрунтованість установленої операторами ціни на дизельне паливо.

"Стурбованість викликає той факт, що останнім часом ціни на паливо не тільки значно зросли, але й перевищили ціни на високооктанові бензини", - відзначає прес-служба.

Дана робота буде проведена протягом місяця, уточнюється в повідомленні.

Реклама:

Прес-служба АМКУ підкреслила, що у випадку виявлення ознак змови або монопольних зловживань, органам комітету доручено застосовувати невідкладні дії.

Рішення за справами стосовно порушень, які матимуть серйозні негативні наслідки, будуть прийматися в центральному апараті комітету з метою застосування більш твердих санкцій.

"Я вимагаю, щоб кожний випадок був розглянутий докладно, і зазиваю підприємців до співробітництва з органами Антимонопольного комітету для отримання об'єктивних висновків. Ми повинні чітко усвідомлювати, що, якщо буде мати місце будь-яка протидія, залучення правоохоронних органів для перевірок буде неминучим", - відзначив Мельниченко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: