Суд закрив справу про банкрутство "Енергоатома"

Понеділок, 14 липня 2008, 18:26

Господарський суд Києва 14 липня припинив справу про банкрутство держпідприємства "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом".

Про це говориться в повідомленні прес-служби підприємства в понеділок, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"Два кредитори: ТОВ "Енергія МК" і ТОВ "ПКФ "Енергоресурс" - подали в суд заяви про відкликання своїх заяв у справі про банкрутство без підписання умов про оплату заборгованості. З третім кредитором - ЗАТ "Укрспецресурс" - підписана угода про нові зобов'язання", - наводяться в повідомленні слова виконавчого директора з юридичних питань й економічної безпеки НАЕК "Енергоатом" Наталії Мусевич.

В повідомленні відзначено, що умови припинення справи про банкрутство, викладені в клопотанні "Енергоатому", підтримав присутній на засіданні представник прокуратури Києва.

Реклама:

Як повідомлялося, Господарський суд Києва 3 червня 2008 року порушив справу про банкрутство "Енергоатома" на підставі заяв компанії "Енергія МК", "ПКФ "Енергоресурс" і "Укрспецресурс".

Заявлені вимоги компанії "Енергія МК" до НАЕК становлять 26,519 млн. грн., "ПКФ "Енергоресурс" - 811,4 тис. грн., "Укрспецресурс" - 758,2 тис. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: