"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

EastOne зацікавлена розвитком медіа-активів

Понеділок, 14 липня 2008, 17:09

Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne зацікавлена у розвитку медіа-активів і розглядає можливість придбання нових.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" президент EastOne Геннадій Газин.

"Ми зараз у процесі обговорення й були б зацікавлені розвивати бізнес. Розвивати його органічно або розвивати через придбання - я думаю, що будуть і ті, й інші  варіанти. Ми подивимося на комплиментарність того, що є, їхні плани розвитку й разом з ними будемо приймати рішення, як краще розвиватися далі", - сказав Газин.

При цьому він додав, що в цей час телебачення й видавництво представляють у групі окремі напрямки, "хоча я припускаю, що будуть синергетичні можливості, і ми зараз будемо розглядати можливість спільних проектів між видавництвом і медіа".

Реклама:

"Чи готові ми купувати? Так, для нас це стратегічний напрямок. Разом з тим я вважаю, що є дуже великий потенціал органічного росту, включаючи, можливо, Інтернет, включаючи деякі інші канали, які ми зараз розвиваємо", - констатував голова компанії.

Разом з тим співрозмовник агентства вказав на високу вартість активів в Україні, внаслідок чого дешевше розвивати існуючі проекти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!