"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Семенюк оголосила "Арсенал" новою жертвою Тимошенко

Четвер, 5 червня 2008, 15:40

Завод "Арсенал" є черговою жертвою президентських амбіцій нинішнього прем'єра Юлії Тимошенко, заявляє голова Фонду держмайна Валентина Семенюк.

Про це вона заявила, коментуючи намір Тимошенко звернутися до Генпрокуратури в зв'язку з утратою державою впливу на київський завод "Арсенал", повідомляє "ЛігаБізнесІнформ" з посиланням на прес-службу ФДМ.

"Не треба свою відповідальність як керівника уряду за ефективність діяльності органів, підлеглих безпосередньо уряду, перекладати на чужі плечі. Саме таким "переведенням стрілок", прикриваючись голосними популістськими закликами про нібито боротьбу за наведення порядку, займається пані Тимошенко, розповідаючи про діяльність заводу "Арсенал" і якісь неправові дії Фонду", - вважає Семенюк.

"Таке нездоланне бажання робити скандал на темі "Арсеналу" я можу пояснити тільки одним - цей завод хочуть зробити черговою жертвою Тимошенко у виборчій гонці за президентське крісло, віддавши підприємство або його частину наближеним особам", - додала вона.

Реклама:

Семенюк зазначила, що якщо Тимошенко не влаштовує Програма реформування і розвитку космічної галузі, вона може порадити тільки одне - "домагатися ухвалення відповідних постанов про її зміни, відмовитися від системи самовільних доручень замість розпорядницьких нормативно-правових актів, що ухвалюються всім складом уряду".

Водночас Семенюк зазначила, що, на її думку, усе державне майно, яке на даний момент неефективно використовується, "повинно тимчасово передаватися в оренду, приносячи державі прибуток і розвиваючи малий і середній бізнес".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!