Портнов відмовляється від ФДМ

Четвер, 5 червня 2008, 10:10

Народний депутат про БЮТ, призначений урядом виконувачем обов'язків голови Фонду держмайна Андрій Портнов звернувся до прем'єр-міністра і голови Верховної Ради зняти з розгляду проект постанови Верховної Ради "Про призначення Андрія Портнова головою Фонду державного майна України".

Про це Портнов повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

"Це рішення пов'язане з необхідністю припинення спекуляцій навколо ефективності роботи уряду України і парламентської коаліції і прискорення кадрових змін у Фонді держмайна України для забезпечення реалізації урядом України державної політики і ринкових перетворень у сфері приватизації і управління державним майном", - говориться в заяві депутата, переданій прем'єр-міністру і голові Верховної Ради.

Портнов також підкреслює, що ним прийнята до уваги вимога фракції "НУ-НС" про необхідність припинення критики на адресу президента Віктора Ющенка.

Реклама:

"Але вважаю недоцільним і неможливим змінювати свої принципи і переконання в обмін на посади", - підкреслив він.

Депутат вважає, що державні інтереси вимагають внесення в парламент такої кандидатури на посаду голови ФДМ, яка буде прийнята більшістю парламентів без конфліктів і зайвих дискусій.

"А колегам по коаліції своїм рішенням надаю можливість виконати коаліційну угоду і провести ротацію керівництва головної приватизаційної установи країни відповідно до публічних зобов'язань", - додав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!