"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Ernst & Young" відхрещується від гри за "Укрзалізницю"

П'ятниця, 20 червня 2008, 11:40

Компанія "Ernst & Young" вважає об'єктивною свою оцінку вартості адміністративного будинку державного підприємства "Придніпровська залізниця" і верхньої будівлі шляхів ділянки "П'ятихатки-Чапліно" Синельніковської дистанції.

Про це говориться в розповсюдженому прес-релізі "Ernst & Young", передає "Інтерфакс-Україна" .

"На нашу думку, ми виконали оцінку справедливо й об'єктивно, відповідно до застосовних українських і міжнародних стандартів оцінки", - говориться в повідомленні.

"Оцінка виконувалася на підставі інформації, яку ми мали на момент проведення оцінки, і в даний час ми перевіряємо інформацію, надану нам щодо двох об'єктів, зазначених Головним контрольно-ревізійним управлінням", - говориться в прес-релізі.

Реклама:

Компанія також зазначає, що проводила оцінку об'єктів Придніпровської залізниці тільки для включення її у фінансову звітність підприємства і "ні з якою іншою метою".

Як повідомлялося, керівник ГоловКРУ Микола Сивульський днями повідомив, що "Ernst & Young" у 2007 році оцінило адміністративний п'ятиповерховий будинок Придніпровської залізниці в центрі Дніпропетровська загальною площею 19,6 тис. кв. м у 400 тис. грн при залишковій вартості будівлі в 5,1 млн грн, при тім, що в другому півріччі 2006 року в ньому був проведений капремонт на 19,9 млн грн.

Крім того, станом на 1 січня 2007 року, компанія встановила вартість 204 км верхньої будівлі шляхів "П'ятихатки-Чапліно" Синельніковської дистанції в розмірі 29,3 млн грн, при тому, що тільки в 2006 році тут була проведена модернізація 43,4 км на 45,7 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: