Фракція НУ-НС не має наміру розглядати питання по керівництву ФДМ

Вівторок, 17 червня 2008, 11:00

Фракція "Наша Україна - Народна самооборона" згодна розглядати кадрові питання по керівництву Фонду держмайна після затвердження державної програми приватизації.

Про це на засіданні погоджувальної ради у вівторок повідомив лідер фракції В'ячеслав Кириленко, повідомляє "Інтерфакс Україна" .

"Ми також уважаємо, що державна програма приватизації повинна бути розглянута. Правда, ми повинні розглянути не тільки звільнення Семенюк, але й призначення голови фонду", - сказав він.

Крім того, фракція НУ-НС підтримує партнерів з БЮТ про розгляд законопроектів про скасування пільг народних депутатів і введення норми імперативного мандата для депутатів Верховної Ради.

Реклама:

Кириленко також відзначив, що фракція наполягає на розгляді проекту постанови "Про відсторонення Юрія Бута від обов'язків члена комітету з питань правосуддя". Бут на минулому пленарному тижні написав заяву про вихід з коаліції.

Пропозиція про те, щоб кадрові питання по керівництву ФДМ розглядати після прийняття державної програми приватизації озвучив на засіданні погоджувальної ради у вівторок голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

"Для того щоб парламент почав працювати, прийміть рішення, і я запропонував би вам піти на зустріч опозиції, і щоб почати будь-яке кадрове питання, у тому числі й по Семенюк, розглянути програму приватизації й відразу після цього Семенюк", - сказав Яценюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: