Тимошенко запропонувала інвесторам придумати для себе закони

Четвер, 3 квітня 2008, 12:20

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує потенційним інвесторам доробити проекти законів про концесію і про державно-приватне партнерство для того, щоб Кабмін на цьому тижні міг подати їх у Верховну Раду.

Про це вона заявила в четвер, відкриваючи нараду з інвесторами і будівельними компаніями в рамках підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Тимошенко відзначила, що законодавча база в Україні не досконала, але уряд готовий максимально швидко виправляти ситуацію.

"Після того, як ми з вами поговоримо про можливості залучення інвестиційних ресурсів, ми створимо спільну з вами робочу групу, яка буде працювати, якщо є на те ваша згода, практично цей тиждень у цілодобовому режимі для того, щоб доробити як мінімум два законопроекти", - відзначила Тимошенко.

Реклама:

"Це закон про концесії і закон про державно-приватне партнерство. Щоб ви побачили умови держави, які є в цих законах, що забезпечують повернення інвестицій вам, якщо ви їх вкладаєте сьогодні у розвиток аеропортів, автомобільних доріг і інших об'єктів підготовки до Євро-2012", - сказала вона.

За її словами, якщо уряд та інвестори ставлять перед собою завдання рухатися максимально швидко, то вже на цьому тижні можна вдосконалити вказані законопроекти, які уряд готовий на цьому тижні подати в парламент.

Тимошенко відзначила, що ще на цьому тижні законопроекти можуть пройти парламентські комітети, а на наступному, можливо, будуть включені до порядку денного як пріоритетні.

"Якщо, безумовно, Верховна Рада на наступному тижні хоча б один день попрацює. Ми дуже сподіваємося на те, що ВР почне функціонувати, а не тільки надувати кульки і блокувати трибуну", - відзначила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: