Семенюк теж відповість Тимошенко судом

П'ятниця, 25 квітня 2008, 15:23

Розгляд справи в Конституційному Суді щодо звільнення з посади глави Фонду держмайна (ФДМ) Валентини Семенюк відбудеться 5 травня.

Про це в п'ятницю повідомила сама Самсоненко.

"Я можу сказати, що призупинення постанови (про відсторонення Семенюк) буде розглядатися Конституційним Судом 5 числа. Ми зараз розглядаємо, чи є таке рішення", - сказала Семенюк, повідомляє Ліга.

При цьому політик сумнівається, чи є рішення суду щодо її звільнення, тому що рішення суду було отримано Фондом держмайна по факсу, а не офіційно в конверті.

Реклама:

"У нас усього-на-всього копія, що прийшла факсом. Рішення суддів виконується, якщо вони заносяться конвертом або передаються особисто і реєструються у Фонді держмайна", - відзначила Семенюк.

Вона також додала, що буде діяти відповідно до указу президента України від 27 січня 2008 року, згідно з яким ФДМ не є органом виконавчої влади.

При цьому Семенюк сказала, що в неї була особиста розмова з Віктором Ющенком, що зобов'язав її діяти відповідно до указу.

Раніше прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла, що 24 квітня Окружний адміністративний суд міста Києва зупинив дію указу президента про відновлення Семенюк на посаді глави ФДМ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!