"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Семенюк призначила зустріч імовірним покупцям Одеського припортового

Четвер, 17 квітня 2008, 18:12

Голова Фонду державного майна (ФДМУ) Валентина Семенюк-Самсоненко 21 квітня 2008 року проведе зустріч із представниками компаній, які виявили цікавість до участі в конкурсі з продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Про це повідомили в прес-службі ФДМУ.

Зустріч відбудеться у Фонді державного майна.

У прес-службі не уточнили, які питання розглядатимуть під час зустрічі.

Реклама:

Як повідомлялося, президент України Віктор Ющенко своїм указом від 15 квітня зупинив розпорядження Кабінету Міністрів від 11 лютого 2008 року №261-Р про затвердження умов конкурсу з продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

11 лютого Кабмін розпорядженням № 261-р затвердив умови проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Фонд держмайна України 20 лютого оголосив конкурс із використанням відкритої пропозиції ціни за принципом аукціону з продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод". Стартова ціна пакета, який виставляється на конкурс, - 3 млрд грн. Конкурс мав відбутися через 75 днів після публікації оголошення. Запит на документи, необхідні для участі в конкурсі з приватизації ВАТ "Одеський припортовий завод", зробили 16 компаній.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!