У Києві відкриється 30 додаткових залізничних кас

Вівторок, 1 квітня 2008, 18:01

До початку літніх пасажирських перевезень 2008 року "Укрзалізниця" підготує 6 тис. 148 пасажирських вагонів.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

Згідно з повідомленням, до 25 травня всі пасажирські вагони пройдуть комісійний огляд санітарно-технічного стану і будуть готові до перевезення пасажирів. У разі підвищення попиту на перевезення на певних напрямах відомство залучатиме додаткові вагони. Для забезпечення перевезень організованих груп дітей до місць відпочинку в період літніх канікул залізницями України сформовано склади дитячих потягів (загалом понад 120 вагонів).

Протягом року в умовах вагоноремонтних заводів і депо заплановано здійснити капітально-відновлювальний ремонт зі модернізацією 239 пасажирських вагонів, із них 47 вагонів, обладнаних системою кондиціонування повітря.

Реклама:

Також залізниці нині надають великої уваги підготовці вокзалів до роботи в літній період. Зокрема, на вокзалах оновлять візуальну інформацію з урахуванням нового графіка руху потягів, що набирає чинності 25 травня 2008 року. На інформаційних табло вокзалів буде забезпечено відображення інформації про наявність вільних місць у пасажирських потягах на поточну добу. Для зручності пасажирів на період літніх перевезень на вокзалах відкриють 49 нових торгових об'єктів.

Окрім того, для забезпечення підвищеного пасажиропотоку "Укрзалізниця" планує відкрити 178 додаткових квиткових кас для оформлення проїзних документів у дальньому та приміському сполученні. Тільки в Києві, в Українському центрі з обслуговування пасажирів на залізничному транспорті на бульварі Т. Шевченка, запрацює 30 додаткових кас. Окрім традиційних залізничних кас, улітку на Кримському півострові продовжать свою роботу 7 пересувних кас.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!