"РосУкрЕнерго" не з'явилось на збори акціонерів "Укргаз-Енерго"

Вівторок, 1 квітня 2008, 13:44

Заплановані на 1 квітня 2008 року загальні збори акціонерів ЗАТ "Укргаз-Енерго", що мали відбутися у приміщенні НАК "Нафтогаз України" за адресою Київ, вул. Богдана Хмельницького, 6, не відбулися.

Про це ЕП повідомили у прес-службі НАКу.

Згідно з порядком денним, об 11 годині розпочалася реєстрація акціонерів, що мала продовжуватись до 12 години. За цей час мандатна комісія, створена з представників "Укргаз-Енерго", зареєструвала представника НАК "Нафтогаз України" як акціонера, що володіє 50% акцій ЗАТ.

За відсутності представника "РосУкрЕнерго" як другого акціонера, що володіє 50% акцій "Укргаз-Енерго", мандатна комісія запропонувала після закінчення терміну реєстрації подовжити процедуру ще на 30 хвилин. Заперечень із боку представника НАК "Нафтогаз України" не було.

Реклама:

По закінченні цього терміну мандатна комісія в присутності членів Держкомісії з цінних папреів і фондового ринку (ДКЦПФР) відмовилася підписати протокол реєстрації акціонерів.

У повідомленні прес-служби "Нафтогазу" підкреслюється, що всі умови для проведення зборів із боку НАК "Нафтогаз України" було надано, і, представники ДКЦПФР не зафіксували порушень процедури з боку НАК "Нафтогаз України".

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!