Чиновники перевірять, чому в Криму дорогий бензин

П'ятниця, 7 березня 2008, 18:57

Міністерство палива та енергетики України разом із Антимонопольним комітетом України і Державною податковою адміністрацією України перевірять обґрунтованість стрімкого росту роздрібних цін на нафтопродукти в Криму, повідомляє Інтерфакс-України з посиланням на прес-службу Мінпаливенерго.

Відповідне рішення ухвалено на черговому засіданні Експертно-аналітичної групи з відпрацьовування питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів 4 березня 2008 року.

Влада опрацює з нафтовими компаніями питання приведення роздрібних цін на паливо до економічно обґрунтованого рівня, що розрахований секретаріатом Експертно-аналітичної групи.

АМКУ і ДПАУ у разі виявлення порушень учасниками ринку встановлених правил діяльності на ринку нафтопродуктів уживатимуть відповідних заходів у межах наданих їм повноважень, відзначається в повідомленні прес-служби Мінпаливенерго.

Реклама:

Ріст роздрібних цін на бензини різних марок і дизпаливо в Криму в період із 26 лютого до 4 березня становив 4,1-6%, тоді як у середньому по країні - 2,2-3%. При цьому ціни на півострові виявилися набагато вищими, ніж в інших регіонах країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!