Черновецький витратить 18 млн на безкоштовні пляжі

П'ятниця, 7 березня 2008, 18:06

До 1 травня київська влада планує впорядкувати 29 пляжів, на що передбачено витратити 5 млн грн із міського бюджету і 13 млн грн інвестиційних коштів. Також планується облаштувати ще 35 зон відпочинку біля водойм, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Перший заступник голови КМДА Денис Басс заявив, що всі київські пляжі будуть залишатися безкоштовними для відвідувачів. Інвестори, які виграють конкурс на утримання пляжів, збиратимуть кошти лише за послуги, зокрема, за відвідування атракціонів, прокат устаткування, рушників, шезлонгів.

Басс також зазначив, що всі пляжі залишаться у власності Києва, їх не будуть приватизувати.

Конкурси на облаштування пляжів будуть оголошені найближчим часом, інвесторів зобов'яжуть закупити все необхідне устаткування й утримувати пляжі у належному стані. Щороку проходитиме новий конкурс, у результаті якого ті інвестори, які неналежним чином виконуватимуть умови угоди, будуть замінені.

Реклама:

З доручення Київського міського голови Леоніда Черновецкого Головне управління економіки та інвестицій КМДА готується провести конкурси щодо залучення інвесторів для облаштування рекреаційних зон біля водойм.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!