Із непорядними бізнесменами будуть боротися віршами Шевченка

П'ятниця, 7 березня 2008, 12:44
У неділю, 9 березня, о 14:00, на день народження Кобзаря, активісти руху "Збережемо старий Київ" проведуть поетичну акцію, спрямовану на боротьбу з непорядними забудовниками, які порушують норми будівництва в місті.

Акція відбудеться на перетині Пейзажної алеї та Десятинного провулку, за два кроки від Андріївського узвозу та руїн Десятинної церкви, у мальовничій історичній місцині, яка традиційно вважається початком усіх руських земель.

Активісти протестуватимуть проти непорядності будівельних компаній, які у гонитві за прибутком сприяють руйнуванню історичного та культурного спадку Києва, а також провокують корупційні діяння чиновників.

Учасники руху "Збережемо старий Київ" мають намір читати вірші Тараса Шевченка, що маютьстосунок до тієї катастрофічної ситуації, яка склалася з руйнуванням Києва безвідповідальними бізнесменами-забудовниками.

Нагадаємо, на розі Пейзажної алеї та Десятинного провулку Міністерство закордонних справ та компанія "УМ-Інвест" намагаються збудувати елітний багатоповерховий будинок. Кияни намагаються зупинити їх через суд.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!