Німеччина допоможе Україні грошима на Євро-2012

П'ятниця, 7 березня 2008, 11:43

Німеччина готова надати інвестиційну підтримку Україні в підготовці Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це заявив Міністр закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмайер під час зустрічі з українським прем'єр-міністром Юлією Тимошенко в Брюсселі після неформальної наради глав МЗС країн НАТО, передає Ліга.

За повідомленням Управління зі зв'язків зі ЗМІ Секретаріату КМУ, під час зустрічі сторони також обговорили питання економічного співробітництва між двома країнами.

За словами керівника Міністерства закордонних справ ФРН, "Німеччина готова надати інвестиційну підтримку Україні в підготовці і проведенні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року".

Як уже повідомлялося, члени депутатської фракції Партії регіонів Валерій Коновалюк, Равіль Сафіулін і Віктор Корж підготували проект постанови ВР про проведення парламентських слухань на тему: "Підготовка до проведення в Україні фіналу Чемпіонату Європи 2012 року з футболу".

Реклама:

Метою парламентських слухань, за словами авторів документа, є реалізація системного підходу і створення погодженої програми з підготовки і проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!