"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Секретаріаті хочуть, щоб нові бізнесмени поповнювали Нацраду Віталіни Ющенко

Четвер, 27 березня 2008, 18:41

Перший заступник глави Секретаріату президента Олександр Шлапак виступає за входження нових бізнесменів до складу Національної ради з благодійності "Зігрій любов'ю дитину".

Про це сказано в повідомленні прес-служби президента.

Шлапак запропонував регіональній владі до 2-4 квітня завершити залучення нових бізнесменів до благодійного проекту, у тому числі замість тих, що відмовилися від намірів бути його учасниками.

Він порекомендував головам обласних державних адміністрацій зустрітися особисто з бізнесменами, які висловили готовність взяти участь у проекті, і разом відвідати багатодітні сім'ї, яким планується надати допомогу.

Реклама:

Шлапак попросив якнайшвидше оформляти меморандуми між представниками влади й бізнесменами, підкресливши, що звіт про проведену роботу потрібно буде надати президентові до 11 травня - Міжнародного дня сім'ї.

Як повідомляло агентство, Нацрада з благодійності закріпила за бізнесменами регіони для адресної допомоги багатодітним сім'ям.

Зокрема, депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів, бізнесмен Ринат Ахметов буде допомагати Донецькій, Луганській, Закарпатській областям і Криму; Волинській області й Криму - голова ради директорів корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута; Тернопільській і Чернігівській областям - співвласник ексклюзивного постачальника газу в Україну, компанії "РосУкрЕнерго", Дмитро Фірташ; Харківській області - голова Ради Національного банку Петро Порошенко; Миколаївській області - бізнесмен Сергій Тігіпко; Івано-Франківській і Київській - співвласник "Приватбанку", що входить до групи найбільших, Ігор Коломойський.

У грудні 2007 року президент Віктор Ющенко заснував Нацраду з благодійності й призначив її головою свою дочку Віталіну.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!