"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Чернігові маршрутники пікетували облраду

Середа, 19 березня 2008, 15:37

Близько 700 водіїв автобусів і маршрутних таксі на 80 автобусах пікетували будинок обласної державної адміністрації в Чернігові з вимогою забрати нелегальних автоперевізників із внутрішньообласних і приміських маршрутів.

Автоперевізники заблокували з 8:00 до 10:30 центральну Красну площу й узбіччя біля обладміністрації, а також періодично подавали звукові сигнали й тримали плакати "Губернаторе, наведіть порядок!", "Закон один для всіх!" "Губернаторе, поверніться обличчям до пасажирських перевезень!"

Перед присутніми виступали представники профспілки працівників автотранспорту й асоціації підприємств "Чернігівтрансавто" з вимогами також призначати нового начальника територіального управління головної автотранспортної інспекції в Чернігівській області.

Вони вимагали припинити тиск контрольних служб на перевізників, забезпечити тільки легальний рух через автостанції за графіком, однакову тарифну й податкову політику, а також вчасно повертати державні субвенції.

Реклама:

За інформацією Чернігівської облдержадміністрації, серед зареєстрованих транспортних засобів суб'єкти підприємницької діяльності й фізичних осіб мають 1 169 одиниць транспорту, автопідприємства - 574 (33%).

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!