Сьогодні Кабмін думатиме над пенсійною й вугільною реформами і слухатиме Дубину

Середа, 19 березня 2008, 10:17

Кабінет Міністрів на черговому засіданні в середу 19 березня розгляне концепцію проведення пенсійної реформи й концепцію реформування вугільної галузі.

Про це сказано на порядку денному засідання Кабміну, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.

Уряд також заслухає інформацію голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Олега Дубини про результати переговорів із російським "Газпромом" щодо поставок в Україну газу.

Кабмін також розгляне законопроект про правовий режим майна загальносоюзних громадських об'єднань (організацій) колишнього СРСР і про ліцензування продажу суб'єктами господарювання газу власного видобування.

Реклама:

Уряд також розгляне питання надання роботодавцям дотації для забезпечення молоді першим робочим місцем і встановлення тимчасових мінімальних норм забезпечення соціальним житлом.

Кабмін також планує затвердити спільну з Національним банком постанову про затвердження плану заходів на 2008 рік із запобігання й протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, і фінансування тероризму.

Крім того, Кабмін розгляне передачу Фонду держмайна пакету акцій "Черкасиобленерго", управління державними корпоративними правами Державної акціонерної компанії "Укрресурси", погодить план розміщення акцій Феодосійської суднобудівної компанії "Море".

Кабмін має намір 19 березня затвердити укладену 13 березня угоду між "Нафтогазом України" і російським "Газпромом" про поставку газу в Україну в 2008 році.

Кабмін затвердив одними із основних пріоритетів роботи Міністерства праці й соціальної політики на 2008 рік активізацію діяльності з проведення пенсійної реформи й впорядкування системи надання пільг.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!