"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов презентував свою нерухомість у Каннах

П'ятниця, 14 березня 2008, 19:25

Компанія "Систем Кепітал Менеджмент", яка належить бізнесмену Ринату Ахметову, презентувала холдинг у сфері нерухомості "Еста" на міжнародній виставці з нерухомості MIPIM-2008 у Каннах.

Компанія "Еста Холдинг" (раніше - "СКМ Істейт") сфокусована на інвестуванні, розвитку й управлінні активами групи "СКМ" у сфері нерухомості, повідомляє прес-служба СКМ.

"Ми вивчаємо різні сегменти українського ринку послуг і зацікавлені у виході на найбільш місткі й  такі, що найшвидше розвиваються. Сегмент нерухомості повністю відповідає зазначеним критеріям і має великий потенціал для росту", - заявив директор із міжнародних зв'язків і відносин із інвесторами компанії "СКМ" Джок Мендоза-Вілсон.

У планах "Еста Холдингу" - "зміцнення позицій компанії на ринку України, а в довгостроковій перспективі - вихід на закордонні ринки нерухомості".

Реклама:

На сьогодні компанія "Еста Холдинг" представлена в таких сегментах ринку нерухомості: комерційна нерухомість (офісні проекти класу "А" і великі торгові центри), житлова нерухомість (елітне житло) і готельний бізнес (компанія є власником двох готелів "преміум-класу" - "Донбас-Палас" у Донецьку і "Опера" у Києві).

Нагадаємо, Рінат Ахметов є народним депутатом від Партії регіонів, власником компанії "Сістем Кепітал Менеджмент" та найбагатшою людиною України.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!