Кабмін виділив майже 20 мільйонів військовій розвідці

П'ятниця, 14 березня 2008, 18:27

Кабінет Міністрів додатково виділив Головному управлінню розвідки Міністерства оборони 19,4 млн. гривень бюджетних коштів.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну №441-р "Про передачу бюджетних призначень в 2008 році Головному управлінню розвідки Міноборони" від 5 березня.

Відповідно до розпорядження, змінено обсяг бюджетних призначень, тобто на таку ж суму зменшено фінансування бюджетної програми Міноборони з підготовки громадян на посади осіб офіцерського складу, підвищення кваліфікації, перепідготовки офіцерських кадрів і державних службовців, початковому вишколу молоді.

Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів при доробці державного бюджету на 2008 рік додатково виділити Міністерству оборони 7,5 млрд. гривень.

Реклама:

Міністр оборони Юрій Єхануров допускає збільшення бюджетного фінансування армії з 10 млрд. гривень до 17-22 млрд. гривень в 2008 році.

Кабмін має намір установити фінансування ЗС в 2008 році в розмірі 2% від валового внутрішнього продукту, або 17 млрд. гривень, збільшивши його порівняно із закладеною в держбюджеті-2008 сумою в 10 млрд. гривень.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!