БЮТ заявляє, що ПР готується витратити десятки мільйонів на інфляцію

Середа, 12 березня 2008, 11:09

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що Партія регіонів планує витратити десятки мільйонів на прискорення інфляції.

"Як стало відомо з добре поінформованих джерел, Партія регіонів готує широкомасштабну спеціальну дезінформаційну кампанію, скеровану на роздмухування інфляційних процесів", - ідеться в заяві, поширеній прес-службою БЮТу.

"На цю "благородну справу" планується витратити десятки мільйонів доларів", - стверджує БЮТ.

Як сказано в заяві, "за такі гроші політтехнологи Партії регіонів пропонують цілий серіал із "рекламних роликів", які би масово розміщувались на основних телеканалах країни".

Реклама:

"В телероликах подаватимуться перебільшені твердження щодо інфляційних процесів, а, за одним зі сценаріїв, узагалі міститимуться заклики скуповувати харчі та інші товари повсякденного вжитку", - попереджає БЮТ.

"У Блоці Юлії Тимошенко мало би переймалися цими планами Партії регіонів, якби заручниками такої чорної пропаганди не ризикували стати наші співвітчизники, оскільки такого ґатунку спецоперації є одним із інструментів, що підстьобує ціни", - зазначається в заяві.

У ній також наголошується, що уряд Тимошенко "готовий сприймати будь-яку критику (а особливо буде вдячний за конструктивну), яка йде від суспільства, експертного середовища".

"Разом із тим, він не збирається вислуховувати звинувачення від Віктора Януковича та його колег, які, будучи при владі, проґавили стрибок цін. Свій перший інфляційний рекорд десятиліття Янукович поставив у 2004 році, а минулого року перевершив сам себе і залишив країну з інфляцією в 16,6%", - сказано в заяві.

"Мало того: темпи інфляції четвертого кварталу в річному вимірі сягнули 30%! Із таким результатом не повчають наступників, а лише каються за скоєне", - додається у ній.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!