"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович проти будь-яких дій із "РосУкрЕнерго"

Вівторок, 5 лютого 2008, 10:59

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що будь-які дії влади, які дестабілізують ситуацію на газовому і нафтовому ринку, несуть негативний характер.

Про це він заявив у інтерв'ю журналістам, повідомляє УНІАН.

Зокрема, Янукович назвав незрозумілою інформацію про те, що нібито за рішенням РНБО правоохоронці мають розслідувати факти корупційних дій при підписанні угод на постачання газу між "РосУкрЕнерго", "УкрГазЕнерго" і НАК "Нафтогаз України", і що Україна планує відмовитися від посередницьких послуг компанії "РосУкрЕнерго".

"Я такого механізму навіть не знаю", - зазначив він.

Реклама:

"Політичне популістське рішення - одна справа, практичне ж його виконання - значно складніше... Я не знаю як це можна зробити", - додав Янукович.

Говорячи про можливість відповідальності депутата від Партії регіонів Юрія Бойка за його діяльність на посаді голови НАК "Нафтогаз України", Янукович зазначив, що будь-який посадовець має нести відповідальність, якщо його дії порушували законодавство України.

"Мають бути виконані виборчі обіцянки, що закон один для всіх", - наголосив він.

Як відомо, заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрій Пишний повідомив, що Радбез доручив Кабінету Міністрів ужити невідкладних заходів щодо виправлення фінансово-економічного стану НАК "Нафтогаз України".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!