На Тимошенко обіцяють подати до суду

Четвер, 21 лютого 2008, 19:13

Колишній генеральний директор Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" Петро Науменко вважає розпорядження Кабміну від 20 лютого про своє звільнення з посади незаконним.

Він заявляє, що Кабмін у черговий раз не повідомив його про звільнення, і йому нічого невідомо про ті порушення трудових обов'язків, які, відповідно до розпорядження і стало причиною звільнення.

"Без мене мене одружили", - сказав Науменко, повідомляє "Обком" з посиланням на Українські Новини.

Він відзначив, що має намір заперечувати дане розпорядження Кабміну в суді, і тоді Кабмінові доведеться або довести факт зазначеного порушення трудових обов'язків з боку Науменка, або визнати свою неправоту.

Реклама:

Як повідомлялося, 24 грудня 2007 року Кабмін звільнив Петра Науменко з посади гендиректора "Укрзалізниці", а 29 грудня призначив на цю посаду Василя Мельничука.

Науменко заперечив своє звільнення в суді і 14 лютого Київський окружний адміністративний суд відновив його в посаді гендиректора.

20 лютого Кабмін своїм розпорядженням N293-р відновив Науменко в посаді гендиректора "Укрзалізниці" і в той же день розпорядженням N294-р звільнив його з цієї посади за одноразово грубе порушення трудових обов'язків.

Науменко працював гендиректором "Укрзалізниці" з 6 грудня 2007 року, до цього (з вересня 2006 року) він працював заступником гендиректора "Укрзалізниці".

УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: