У Європі хочуть, щоб Україна визначилась із відповідальними за Євро-2012

Середа, 20 лютого 2008, 14:04

Щоби провести футбольний Чемпіонат Євро-2012 на належному рівні, українська влада має чітко визначити головну координаційну структуру, яка візьме на себе повну відповідальність за підготовку до турніру.

Таку пораду дав представник Федерації футболу Австрії Віллі Руттештайнер, перебуваючи у Києві, повідомляє "Німецька хвиля".

Він вважає, що Україні, щоб устигнути гідно підготуватися до Євро-2012, слід діяти системно.

На думку Руттештайнера, нашій країні варто запозичити досвід країн-сусідів - наприклад, підготовку до футбольного Чемпіонату в Австрії, яка прийматиме Євро-2008, здійснюють три основні структури, які діють скоординовано.

Реклама:

Натомість у технічного директора головного стадіону Португалії Жітессе Арквіссанддаса викликає занепокоєння рівень обслуговування майбутніх гостей Євро-2012.

"Є ще чотири роки для підготовки. Але якщо не буде чіткого розподілу повноважень, буде складно подолати труднощі", - переконаний Арквіссанддас.

На його думку, почати Україні слід із реформи готельного господарства та транспортної системи. Втім, пріоритетом все ж таки має стати зведення нових стадіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!