"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Могилевичу не вдалося вирватися на волю

Понеділок, 18 лютого 2008, 15:42

Московський міський суд визнав законним арешт фігуранта справи про несплату податків фірмою "Арбат-Престиж" Сергія Шнайдера (він же - Семен Могилевич).

Суд відмовився звільнити Шнайдера з-під варти, у тому числі під заставу в розмірі 5 млн карбованців, у такий спосіб відхиливши скаргу його захисту.

Адвокат Шнайдера в касаційній скарзі просив визнати незаконною постанову Останкінського суду Москви, якою вибрали його підзахисному запобіжний захід у вигляді арешту, і звільнити його з-під варти на підписку про невиїзд.

"Шнайдер несудимий, а також на його утриманні перебуває двоє неповнолітніх дітей. Окрім того, інкриміноване йому діяння не відноситься до категорії насильницьких", - повідомив раніше Інтерфаксу його адвокат Олександр Погонченков.

Реклама:

На думку адвоката, підстав для утримання Шнайдера під вартою немає.

Адвокат Могилевича також заявив, що його підзахисний не є тіньовим керівником компанії.

"Мені про це, м'яко кажучи, нічого не відомо. Я був здивований таким трактуванням. Некрасов (другий фігурант справи) - відома людина і навіть, по-моєму, вказувався в рейтингу "Форбса". Те, що мільйонер Некрасов є "підсадною качкою" мого підзахисного - це принаймні неповага до Некрасова", - заявив адвокат Погонченков журналістам у понеділок у Мосміськсуді.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!