"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

БЮТ не боїться агонії і нагадує - лишилося 24 дні

Понеділок, 18 лютого 2008, 13:18

Лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Іван Кириленко заявляє, що БЮТ готовий до дострокових парламентських виборів, але "це не наша політика".

Про це депутат сказав у понеділок, повідомляє УНІАН.

"Мабуть, хтось узяв курс на дострокові вибори. Нагадую: залишилося 24 дні (йдеться про можливість використання норми Конституції стосовно розпуску парламенту, у разі якщо ВР не працює 30 днів)".

Кириленко підкреслив, що БЮТ не йтиме "на поводу в тих, хто хоче відтягнути агонію". Він наполягає, що опозиція має або розблокувати роботу парламенту, або будуть дострокові вибори.

Реклама:

Депутат наголосив, рейтинги показують високу підтримку БЮТ, і "ми не боїмося дострокових виборів, але це не наша політика, наша політика - щоб парламент працював".

Кириленко сказав, що більшість у парламенті не може допустити, щоб "нас ламали через коліно".

За його словами, коаліція весь час демонструє здатність до компромісу. При цьому він додав, що сьогодні умовою для подальшої роботи ВР опозиція висуває рішення щодо НАТО, а завтра може бути Косово.

Кириленко зазначив, що це є проблеми, це виклики сьогодні. За його словами, "їх треба розв'язувати, але для цього необхідно розблокувати трибуну парламенту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!