Коаліція не довіряє Секретаріату

Четвер, 14 лютого 2008, 13:17
Депутати від коаліції не довіряють кадровим рішенням Секретаріату президента. Про це заявив народний депутат Святослав Олійник (БЮТ), коментуючи вчорашнє рішення Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності про відмову від висловлення недовіри Генеральному прокурору Олександру Медведьку.

Олійник заявив, що рішення про недовіру генпрокурору завжди є політичною дією. "І якщо на момент внесення постанови під нею підписалися більшість депутатів коаліції, а на момент розгляду - тільки один депутат, то відбулася зміна політичних позицій".

Олійник переконаний, що ця зміна викликана дивною кадровою політикою Секретаріату президента: "Так, після призначення секретарем РНБО Богатирьової й незрозумілої підтримки Семенюк цілком імовірно, що на посаду генпрокурора буде внесено кандидатури Васильєва, Піскуна чи Потебенька". 

"За таких умов депутати розуміють, що Медведько є найкращим генеральним прокурором" - сказав Олійник. Також він підкреслив, що голосування за відставку Медведька не буде результативним, доки Секретаріат президента не оголосить конкретного прізвища претендента на цю посаду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!