Дубина відлетів до Москви

Четвер, 14 лютого 2008, 10:14

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина відбув до Москви для переговорів із керівництвом "Газпрому" за умовами поставок природного газу в Україну.

Про це повідомила прес-служба "Нафтогазу".

Крім Дубини, до складу делегації НАКу входить також перший заступник голови правління компанії Ігор Діденко.

Очікується, що в четвер сторони підпишуть відповідні договори, якими врегулюють питання погашення боргу "Нафтогазу України" за поставлений газ, а також документи за умовами поставок палива на 2008 рік і наступні періоди.

Реклама:

Як відомо, у рамках візиту української делегації до Москви 12-13 лютого президенти України Віктор Ющенко та Росії Володимир Путін обговорили врегулювання конфлікту між "Нафтогазом України" і "Газпромом".

Також Україна й Росія домовилися про обсяги поставок газу для спільного підприємства "Укргаз-Енерго" у 5,04 млрд кубометрів на 2008 рік.

Російська сторона вимагає погашення наявної заборгованості "Нафтогазу України" у розмірі 1,5 млрд доларів і підписання актів прийому-передачі газу й договорів на поставку зі спільним підприємством "Укргаз-Енерго".

"Нафтогаз України" і "Газпром" планують на переговорах 14 лютого затвердити графік погашення заборгованості "Нафтогазу України" за поставлений природний газ.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!