Семенюк відмовилася продавати Одеський припортовий

Четвер, 14 лютого 2008, 10:34
Фонд державного майна відмовився оголосити конкурс із продажу 99,52% пакета акцій Одеського припортового заводу 14 лютого 2008 року, як планувалося раніше.

Про це повідомили в прес-службі ФДМУ.

Згідно з повідомленням прес-служби, голова Фонду Валентина Семенюк не затвердила протоколу засідання конкурсної комісії з оголошенням умов конкурсу з продажу акцій ОПЗ.

За словами Семенюк, 4 із 9 членів конкурсної комісії проголосували проти "таких умов конкурсу".

Голова Фонду пояснила своє рішення відмінністю умов конкурсу, затверджених рішенням Кабміну, від умов, поданих ФДМУ раніше за рішенням конкурсної комісії.

Реклама:

За інформацією Семенюк, у затверджених урядом 11 лютого умовах конкурсу урізані соціальні зобов`язання, зокрема, відсутній пункт про недопущення скорочення працівників підприємства.

Голова ФДМУ оголосила про свій намір інформувати президента Віктора Ющенка про "значні зміни в умовах конкурсу".

Раніше на сайті Кабінету Міністрів були оприлюднені умови проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".

Згідно з документом, компанії, зареєстровані в офшорній зоні, до участі в конкурсі не допускаються. Зокрема, однією з кваліфікаційних вимог до учасників конкурсу є здійснення впродовж не менше ніж трьох останніх років прибуткової економічної діяльності.

Початкова ціна пакета акцій заводу становить 3 млрд грн.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!