Рада змінила Закон "Про прожитковий мінімум"

Вівторок, 12 лютого 2008, 19:07
Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення зміни до статті 5 Закону України "Про прожитковий мінімум" щодо оприлюднення розрахунків".

За це рішення проголосували 442 народні депутати. Закон передбачає доповнення статті 5 Закону "Про прожитковий мінімум" двома частинами такого змісту:

"Розрахунки щомісячного фактичного розміру прожиткового мінімуму на одну особу, а також окремо для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення, будуть оприлюднені до 20 числа наступного місяця спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади у галузі праці та соціальної політики на його офіційному веб-сайті в мережі Інтернет, а також опублікуються в офіційних виданнях загальнодержавної сфери розповсюдження.

Дані про фактичний розмір прожиткового мінімуму на одну особу, а також окремо для тих, хто відноситься до основних соціальних і демографічних груп населення, разом із відповідними розрахунками щомісячно надаються президентові України, Верховній Раді України, сторонам соціального діалогу на національному рівні - всеукраїнським об'єднанням професійних союзів, усеукраїнським об'єднанням організацій працедавців і Кабінету Міністрів України".

Датою вступу в силу закону пропонується визначити день його публікації.

Реклама:

РБК-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!