Тимошенко стала на чолі реформування міжбюджетних відносин

П'ятниця, 1 лютого 2008, 13:04

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко очолила міжвідомчу групу з питань реформування міжбюджетних відносин.

Про це Тимошенко сказала, відкриваючи нараду з мерами малих міст.

"Хочу вас проінформувати, що в уряді створена робоча група на чолі із мною за участю Міністерства фінансів, Міністерства економіки, яка буде займатися питаннями міжбюджетних відносин. Прийшов час реформувати міжбюджетні відносини на системній основі", - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що Кабмін готує зараз зміни Державного бюджету на 2008 рік, які має намір передати на затвердження Верховної Ради наприкінці лютого - напочатку березня.

Реклама:

Зі слів Тимошенко, Кабмін хоче максимально врахувати пропозиції органів місцевого самоврядування при підготовці змін до Держбюджету-2008.

Прем'єр також зазначила, що Кабмін створив робочу групу на чолі з міністром регіонального розвитку й будівництва Василем Куйбідою з розробки концепції державної регіональної політики.

Крім того, зі слів прем'єра, при уряді починає працювати група з підготовки змін до тендерного законодавства.

Тимошенко закликала представників місцевої влади делегувати своїх представник у перераховані робочі групи.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко має намір найближчим часом відвідати всі регіони України для того, щоб ознайомитися з основними їхніми проблемними питаннями й пропозиціями при розробці змін у Державний бюджет на 2008 рік.

Рада зобов'язала Кабмін до 1 березня внести в парламент законопроект про внесення змін до Держбюджету-2008 для його вдосконалення.

Українські Новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!