"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гроші по вкладам у Ощадбанку СРСР планують давати на третій день

Вівторок, 8 січня 2008, 13:48 -

Виплати вкладникам Ощадбанку СРСР планують здійснювати через три дні з дати внесення в реєстр вкладників шляхом зарахування на поточний або депозитний рахунок за вибором вкладника.

Механізми повернення грошей вкладникам Ощадбанку СРСР обговорювалися на робочій нараді міністра фінансів Віктора Пинзеника з головою правління ВАТ "Державний ощадний банк України" Анатолієм Гулеєм.

Постанову Кабінету Міністрів про виплату компенсацій планується ухвалити на урядовому засіданні 9 січня, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів.

Гулей поінформував міністра про те, що в Ощадбанку вже розпочала роботу "гаряча телефонна лінія" для інформаційної підтримки вкладників Ощадбанку колишнього СРСР.

Реклама:

За його словами, дістати консультації з приводу повернення заощаджень можна за телефоном 8-800-501-34-10.

Також у кожному регіональному управлінні Ощадбанку відкрито свою "гарячу лінію" для запитань стосовно компенсаційних виплат.

Гулей запевнив міністра, що у разі виникнення проблем із якістю обслуговування населення в установах Ощадбанку кожний громадянин може звернутися до нього особисто у робочі дні з 8:30 до 9:30 за телефоном 8 (044) 289-22-32.

Зі свого боку Пинзеник закликав співгромадян не створювати черги та не хвилюватися: "Уряд ретельно та ґрунтовно взявся за повернення вкладів".

"Реєстрація вкладників не обмежена термінами, а гроші на повернення знецінених заощаджень закладені у законі про Держбюджет на 2008 рік", - наголосив міністр.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: