"Газ України" обіцяє давати газ лише відповідно до рівня розрахунків

Четвер, 31 січня 2008, 16:16

ДК "Газ України", згідно з розпорядженням керівництва НАК "Нафтогаз України", виділятиме на лютий підприємствам ТКЕ обсяги природного газу відповідно до рівня їхніх розрахунків.

Такі дії проводитимуться з метою посилення дисципліни розрахунків за спожитий природний газ, повідомляє прес-служба "Газу України".

За даними оперативного моніторингу, підприємства ТКЕ з початку опалювального сезону заборгували компанії близько 2 млрд грн.

Теплопостачальні підприємства продовжують нарощувати заборгованість перед компанією за споживання природного газу, зволікають із проведенням розрахунків за нього, наголошує прес-служба.

Реклама:

"Газ України" звернулася до підприємств з газопостачання та газифікації з вимогою суворого дотримання ліцензійних умов щодо транспортування підприємствам ТКЕ лише виділених обсягів природного газу.

Також компанія звертає увагу керівників органів місцевого самоврядування на необхідність сприяння підприємствам ТКЕ щодо проведення ними розрахунків за спожитий природний газ.

Адже, зауважується у повідомленні, згідно з вимогами закону "Про теплопостачання", відповідальними за забезпечення теплом населення є органи місцевого самоврядування.

"Економічна правда" 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!