Головою "Газпрому" може стати Зубков

Середа, 30 січня 2008, 17:26

Прем'єр-міністр РФ Віктор Зубков може стати головою правління ВАТ "Газпром".

Такої можливості не заперечує високопоставлене джерело в уряді Росії, передають РІА "Новості"

Зараз раду директорів газового холдингу очолює перший віце-прем'єр РФ Дмитрій Медведєв, який балотується на посаду президента Росії. У разі перемоги він, за законодавством РФ, не зможе обіймати посаду голови ради директорів компанії.

Медведєв, який очолив раду директорів "Газпрому" 30 червня 2000 року, говорив про намір піти з цієї посади, відповідаючи на питання журналістів 20 грудня 2007 року після подачі реєстраційних документів до ЦВК.

Реклама:

Як повідомив офіційний представник російського газового холдингу Сергій Купріянов, термін прийому заявок від кандидатів у раду директорів "Газпрому" закінчується в середу, 30 січня.

Разом із тим, Купріянов не назвав дату проведення ради директорів, на якій список кандидатів повинен бути затверджений, зазначивши, що про це буде оголошено додатково. За неофіційною інформацією, рада директорів відбудеться 4 лютого.

Як повідомляла ЕП, нещодавно газета "Комерсант" писала про те, що Владімір Путін може після виборів президента очолити раду директорів "Газпрому" замість Медведєва.

"Економічна правда" 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!