Nestle збирається продати частину "Світоча"

Вівторок, 29 січня 2008, 11:44

Виробник продуктів компанія "Nestle Україна" має намір продати виробничі активи з випуску печива Львівської кондитерської фабрики "Світоч", що належить компанії.

Про це повідомила прес-служба "Nestle Україна".

"Сьогодні "Nestle Україна" заявляє про стратегічне партнерство з ТОВ "МЛС" у питаннях продажу частини активів ЗАТ "Світоч" і спільного виробництва печива в селі Старий Яричів (Львівська область)", - повідомила прес-служба.

У компанії підкреслили, що новий власник цих активів із виробництва печива продовжить випуск продукції для компанії Nestle.

Реклама:

Зокрема, за умовами цієї угоди компанія "МЛС" продовжить випуск простого й шоколадного печива, солодких і солоних крекерів, а також іншої продукції компанії під брендами Nestle і "Світоч" протягом як мінімум 2 років.

Зі слів генерального директора Nestle в Україні Бруно Ле Сікле, продаж нестратегічного виробництва дасть змогу компанії зосередити роботу на консолідованій модернізації й виробничих процесах Львівської кондитерської фабрики. яка випускає шоколад та іншу кондитерську продукцію.

За планом, передача частини виробничих активів "Світоча" має завершитися до травня 2008 року.

Фабрика з виробництва печива в селі Старий Яричів була заснована в 1985 році. В 1998 вона приєдналася до компанії Nestle S.A. після концентрації контрольного пакета акцій ЗАТ "Світоч". Фабрика випускає борошняну продукцію - печиво й крекери.

Швейцарська Nestle володіє львівською кондитерською фабрикою "Світоч" (96,89% акцій) і компанією "Волиньхолдинг" (100% акцій).

Nestle - найбільша у світі компанія-виробник продуктів харчування.

Українські Новини

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!