Янукович не має морального права критикувати повернення вкладів - БЮТ

П'ятниця, 25 січня 2008, 13:29
Фракція БЮТ заявляє, що Партія регіонів і Віктор Янукович не мають морального права критикувати дії уряду Юлії Тимошенко з повернення заощаджень ошуканим вкладникам Ощадбанку СРСР.

Про це йдеться у заяві керівника фракції БЮТ Івана Кириленка.

"Вкладники, і лише вони, мають повне та беззастережне право оцінювати якість нашої роботи у цьому питанні, а тим паче – критикувати нас за недоліки. Але ані Партія регіонів, ані персонально Віктор Янукович не мають моральних підстав критикувати наш уряд за те, чого самі не могли і не хотіли робити", - вважає він.

"Цинічна стратегія уряду Януковича з повернення вкладів Ощадбанку СРСР, полягала в тому, що проблема з часом зникне само собою - разом із вкладниками, тому програма Януковича щодо повернення вкладів була розрахована на 200 років", - додав Кириленко.

Він також зазначив, що уряд Януковича хотів прирівняти 1 радянський карбованець до 23 українських копійок, про що свідчить законопроект № 3287 від 27 березня 2003 року, збережений в архіві документів Верховної Ради.

"Хотілося б зауважити Віктору Януковичу, що не всі архіви були йому підвладні. Хоча свого часу йому і вдалося зачистити архіви судів Донецької області, де зберігалися його судові кримінальні справи, цього разу він не встиг зачистити архів Верховної Ради", - йдеться у заяві.

"Отож Віктору Януковичу, замість того, щоб критикувати нашу політику з повернення боргів Ощадбанку СРСР, радимо спершу прозвітувати про те, що він і його уряд зробили для повернення вкладів та згадати народу приказу: чия б корова мичала…", - вважає Кириленко.

Як відомо, Партія регіонів розкритикувала програму уряду з повернення заощаджень ошуканим вкладникам Ощадбанку СРСР.

"Українська Правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!