Меморандум про демонтаж недобудови перед "Олімпійським" підписати не вдалося

Четвер, 24 січня 2008, 10:22
Підписання меморандуму про демонтаж торгово-розважального центру "Троіцький" перед НСК "Олімпійський" у середу не відбулося через рішення представників влади перенести цей захід на інший час.

Про це йдеться у заяві ТОВ "Юджин", що веде будівництво "Троіцького", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Меморандум мав бути підписаний між ТОВ "Юджин", Кабінетом Міністрів, Міністерством у справах сім'ї, молоді і спорту, Київською міськдержадміністрацією, Федерацією футболу України.

"Варто нагадати, що представники влади вже протягом кількох років не можуть досягти узгодженої позиції з питання "Троіцького", - зазначає компанія-забудовник.

"Юджин" заявляє, що компанія завжди займала "компромісну позицію і висловлювала готовність до пошуку рішень з урахуванням інтересів усіх сторін".

Компанія також відзначає, що "Юджин" знову пішло на компроміс, погодившись прийняти меморандум із остаточним рішенням про демонтаж наземної частини "Троіцького".

"Ми підтверджуємо, що компанія докладає всіх зусиль для компромісного вирішення ситуації довкола "Троіцького" і вважає, що в цій ситуації абсолютно некоректно посилатися на недобудований об'єкт ТРЦ як на основну перешкоду в підготовці до Євро-2012", - резюмується в заяві компанії-забудовника.

На початку листопада 2007 року містобудівна рада Києва затвердила ескізний проект реконструкції НСК "Олімпійський", на якому планується провести фінал Євро-2012.

НСК "Олімпійський" - один із основних спортивних майданчиків під час проведення Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!