"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тарута отримає премію за розвиток промисловості Польщі

Вівторок, 22 січня 2008, 16:44

Компанія ISD Polska, дочірнє підприємство української корпорації "Індустріальний союз Донбасу", за підсумками рейтингу Польського товариства сприяння підприємництву ввійшла до числа компаній, які зробили значний внесок у перетворення в польській промисловості й економіці в 2007 році.

Польське товариство сприяння підприємництву визначило десятку з числа осіб і компаній Польщі за 2007 рік, які зробили вагомий внесок у перетворення промисловості й економіки Польщі.

Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 31 січня 2008 року у Варшаві на форумі "Трансформуємо польську промисловість".

Рейтинг "Той, хто змінює польську промисловість" проводиться Польським товариством сприяння підприємництву вже восьмий рік поспіль. У рамках цього рейтингу редакційна рада журналу "Нова промисловість" (Nowy Przemysł) привласнює титул кращої компанії, інституції або особи, яка зробили найбільший внесок до економічних змін і перетворень минулого року. Особлива увага приділяється конкретним діям, які значно вплинули на позитивні зміни в економіці країни.

Реклама:

Слід зазначити, що раніше жодна з компаній, що представляють країни СНД, не входила до числа номінантів цього впливового рейтингу.

Раніше повідомлялося про те, що ISD-Polska готується до виходу на Варшавську біржу в 2008 році.

Корпорація ІСД заснована в 1995 році, і є інтегрованою холдинговою компанією, що володіє пакетами акцій підприємств гірничо-металургійного комплексу. Основними активами ІСД є українські Алчевський меткомбінат, Алчевський коксохімзавод, Дніпровський меткомбінат ім. Дзержинського, а також меткомбінат Dunaferr в Угорщині й ISD-Hutа Czestochowa у Польщі.

"Економічна правда" за матеріалами proUa

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!