НУНС хоче прийняти два закони, які необхідні для зняття мораторію на землю

Понеділок, 21 січня 2008, 11:24

Блок НУ-НС заявляє про необхідність ухвалення закону про кадастр та закону про оцінку землі перед зняттям мораторію на продаж землі.

Про це заявив член парламентського Комітету з питань правової політики від НУ-НС Руслан Князевич, повідомляє прес-служба НУ-НС.

"Закон України "Про Державний бюджет на 2008 рік" передбачив, що мораторій на земельний продаж діє до того часу, поки не приймуть два законодавчі акти - закон про кадастр і закон про оцінку землі", - заявив Князевич.

"У перехідних і прикінцевих положеннях законопроекту, який визначає мораторій на продаж землі, зазначено, що Кабінет Міністрів зобов'язаний невідкладно подати на розгляд парламенту ці два законодавчі акти", - зауважив депутат.

Реклама:

"До кінця цієї сесії або на початку наступної ми будемо мати в Верховній Раді нову редакцію цих двох законів, що дасть можливість, за підтримки президента й демократичної Коаліції, ще до кінця першого півріччя 2008 року реалізувати їх. Це матиме наслідком цивілізовані методи ринку землі", - наголосив Князевич.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!