У кінці січня Ющенко зустрінеться з бізнесменами

Четвер, 17 січня 2008, 17:43

Наприкінці січня поточного року в Україні відбудеться форум "Влада і бізнес - партнери" за участі президента Віктора Ющенка.

Про це заявив керівник служби забезпечення зв'язків Секретаріату президента з Верховною Радою і Кабінетом Міністрів Ян Берназюк, повідомляє "ЛігаБізнесІнформ".

Берназюк зазначив, що на цьому форумі, зокрема, розглянуть нові ідеї в сфері підприємництва, що надалі повинні трансформуватися в законопроекти, здатні вирішити проблеми бізнесу.

Як відомо, у грудні учасники прес-конференції "Влада і бізнес: діалог чи корупція і рейдерство?" заявили, що малий і середній бізнес наразі перебуває в небезпеці.

Реклама:

За їхніми словами, українські підприємці зустрічають 2008 рік із відчуттям занепаду, зумовленого законодавчо-регуляторними діями як на національному рівні, так і на рівні місцевого самоврядування.

Так, звучали заяви про корупційність норм щодо орендних відносин, їх реалізацію на місцевому рівні, щодо т. зв. наведення порядку із законністю розміщення малих архітектурних форм.

Підприємці, які заявляють, що постраждали від протиправних дій органів місцевого самоврядування, вказують на те, що окремі представники місцевої влади переслідують свої бізнес-інтереси.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!