Партнер Коломойського сподівається на Тимошенко

Четвер, 17 січня 2008, 15:14

Один зі співвласників групи "Приват" Геннадій Боголюбов сподівається, що в прем'єра Юлії Тимошенко не буде фаворитів серед фінансово-промислових груп.

Таку думку він озвучив в інтерв'ю виданню "Фокус".

"Із приходом нинішнього уряду якихось особливих переваг для нашої групи я теж не бачу. Сподіваюся, не буде й інших фаворитів. Адже Юлія Тимошенко дуже соціально орієнтована. Тому, щоб виконати свої обіцянки, їй доведеться трохи тиснути економіку. У неї просто не буде можливості комусь надавати пріоритет", - відзначив Боголюбов.

На зауваження, що групі "Приват" часто приписують фінансову підтримку БЮТ і "Нашої України", Боголюбов відповів, що офіційно вони цього не роблять. "Офіційно, звичайно, ми нікого не підтримуємо. Ми поза політикою", - сказав він.

Реклама:

На уточнення, чи робить група це неофіційно, Боголюбов заявив, що особисто в нього "контактів немає ніяких".

"А мій партнер Ігор Коломойський, скажімо так (пауза), спілкується з керівниками цих політичних сил (усміхається)", - додав співвласник "Привату".

"Як і у всіх бізнесменів, у нас були контакти з Партією регіонів, коли Віктор Янукович ішов на президентські вибори. У принципі, їх ідеологія повинна була бути близька нам, бізнесменам зі Східної України. Але от персоналії, які цю ідеологію несуть у маси, викликають у мене багато питань", - відзначив він.

"Я не про Віктора Януковича - він саме сильно виріс з 2004 року. Але жоден уряд, у якому будуть такі, як Микола Рудьковський або Андрій Клюєв, не може довго існувати. Так само, як не може існувати і київська влада в її нинішньому вигляді", - підкреслив Боголюбов.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!