Дубина сьогодні летить до Москви

Четвер, 17 січня 2008, 10:38

Голова правління НАК "Нафтогаз України" Олег Дубина планує у четвер, 17 січня, вилетіти до Москви на переговори з керівництвом ВАТ "Газпром".

Свій візит Дубина здійснить відповідно до протокольного доручення прем'єр-міністра Юлії Тимошенко від 9 січня, повідомляє УНІАН із посиланням на джерело в уряді.

Згідно з цим документом, зокрема, Мінпаливенерго, Мінфіну, Мінекономіки і "Нафтогазу України" доручено проаналізувати обґрунтованість розрахунків ставки плати за транзит російського природного газу територією України.

Також доручено проаналізувати доцільність часткової зміни структури цієї ставки шляхом отримання від замовника послуг із транспортування необхідних обсягів технологічного газу для здійснення робіт із транспортування.

Реклама:

Як відомо, у середу перший віце-прем'єр Олександр Турчинов заявив, що найближчим часом мають відбутися переговори між "Нафтогазом України" та Газпромом.

За його словами, також будуть обговорювати енергетичні питання під час зустрічі прем'єр-міністрів Росії та України Віктора Зубкова і Юлії Тимошенко.

За повідомленням посольства Росії, така зустріч має відбутися у середу, 23 січня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!