Компанія Ахметова змінила назву

Середа, 5 грудня 2007, 11:08

Рішенням наглядової ради компанії "Метінвест Холдинг" Leman Commodities S.A. перейменовано в Metinvest International S.A.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-реліз "Метінвест Холдингу".

Тим самим "Метінвест" завершив ребрендинг каналів збуту служби продажів дивізіону сталі і прокату - Metinvest International S.A. відповідатиме за реалізацію продукції за межами України і країн СНД.

Згідно з прес-релізом, юридична реєстрація нового імені компанії вже завершена, всі ключові клієнти були наперед поінформовані.

Реклама:

Услід за перейменуванням самої компанії будуть змінені назви представництв і офісів у 15 країнах світу, цей процес планують завершити протягом кількох найближчих місяців.

"Перейменування компанії Leman Commodities S.A. у Metinvest International S.A. не спричинить жодних істотних змін", - цитує прес-служба слова директора з продажу дивізіону сталі і прокату "Метінвест Холдингу" і CEO Metinvest International S.A. Андрія Пархомчука.

"Це швейцарська компанія з 10-річною історією, яка зареєстрована в Женеві, і у своїй господарській діяльності повністю керується швейцарськими законами", - додав він.

"З іншого боку, включення компанії до складу однієї з найбільших гірничо-металургійних груп СНД означає для наших клієнтів надійніший доступ до якісної продукції і тісніший контакт безпосередньо з виробниками", - зауважив Пархомчук.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - управляюча компанія групи "Метінвест". Власниками ООО "Метінвест Холдинг" є голландська компанія Metinvest B.V. (51,15%) і ЗАТ СКМ (48,85%).

100% Metinvest B.V належить SCM (Cyprus), 90% - ЗАТ "СКМ" належить Ринату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!