"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У НУ-НСі кажуть, що бюджет ухвалять у п'ятницю

Четвер, 27 грудня 2007, 19:06

Член комітету з питань бюджету Павло Жебрівський (НУ-НС) припускає, що вже у п’ятницю, 28 грудня, бюджет може бути ухвалений в цілому.

Про це повідомляє офіційний сайт Блоку "НУ-НС".

"Сьогодні відбулося засідання Комітету з питань бюджету, на якому ми прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді прийняти проект Держбюджету до розгляду", - розповів у четвер Жебрівський.

"Сьогодні парламент розгляне цей проект у першому читанні, і до 19:00 народні депутати будуть вносити до нього поправки. Бюджетний комітет із урядом опрацює поправки разом, і назавтра ми плануємо виносити його на розгляд Верховної Ради у другому читанні і в цілому", - зазначив Жебрівський.

Реклама:

Водночас представник НУ-НС натякнув на переваги проекту Держбюджету на наступний рік уряду Юлії Тимошенко порівняно з проектом, який підготував уряд Віктора Януковича.

"Фактично, проект Державного бюджету на 2008 рік, розроблений колишнім урядом Януковича, не містить жодних програм, які мають завершений вигляд. Тому говорити про інвестиційну складову в Азарівському проекті Держбюджету – це "від лукавого", - сказав Жебрівський.

"Серйозних програм, які би зробили прорив в українській економіці, не було. Уряд Януковича-Азарова не розробляв таких програм", - наголосив депутат, член бюджетного комітету.

За словами Жебрівського, "по великому рахунку, (екс-міністру фінансів) Азарову немає чого кивати на дзеркало, якщо в самого вигляд не вдався".

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!