"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У 2008 році зарплата столичних вчителів зросте на понад третину

Середа, 26 грудня 2007, 13:26

У 2008 році середня заробітна плата столичних учителів підвищиться на 34%.

Про це повідомив заступник голови Київської міськдержадміністрації Віталій Журавський.

Як повідомили в прес-службі КМДА, розмір середньої заробітної плати педагогів на кінець наступного року становитиме приблизно 2 тис. 62 гривні.

Крім того, працівники цієї сфери будуть одержувати надбавки за вислугу років у повному обсязі (у залежності від стажу педагогічної роботи), допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки (у розмірі місячного посадового окладу) і грошову винагороду за сумлінну роботу, зразкове виконання службових обов'язків (у розмірі місячного посадового окладу).

Реклама:

"У наступному році продовжиться виплата надбавки в розмірі 50% посадового окладу керівникам загальноосвітніх навчальних закладів і заступникам керівників за високі творчі і виробничі досягнення. Також надбавки в розмірі до 30% посадового окладу будуть одержувати студенти денних відділень вищих навчальних закладів, що перевелися на індивідуальну форму навчання і працюють у загальноосвітніх навчальних закладах міста. Крім того, всі столичні вчителі будуть одержувати надбавку в розмірі 20% посадового окладу, яку ввела міська влада цього року", - повідомив заступник мера.

Він також нагадав, що в 2007 році заробітна плата столичних працівників освіти, з огляду на всі надбавки, збільшилася приблизно на 40% у порівнянні з 2006 роком.

"Лігабізнесінформ"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!