Тимошенко передумала змінювати склад НКРЗ

Вівторок, 25 грудня 2007, 17:54 -

Кабінет Міністрів скасував свої акти, згідно з якими було змінено склад Національної комісії регулювання зв'язку.

Про це повідомив член комісії Петро Семерей.

Рішення прийнято на позачерговому засіданні уряду 24 грудня, загалом скасовано 34 акти Кабміну, дію яких було припинено указами президента Віктора Ющенка, як такі, що суперечать Конституції й законам України.

"Всі постанови й розпорядження Кабінету Міністрів щодо комісії (зміни складу) скасовано. Комісія повернулася до початкового складу", - сказав Семерей.

Реклама:

Він також зазначив, що готовий до виконання своїх службових обов'язків і має намір брати участь у засіданні комісії, призначеному на 26 грудня.

Таким чином, із урахуванням скасованих актів, до складу комісії входять Олег Гайдук, Сергій Апасов, Людмила Єжова, Віктор Мазур, Володимир Олійник, Петро Семерей, Олександр Скляров й Ольга Філіпова.

24 грудня Кабмін відкликав усі судові позови до Ющенка й відмовився від апеляційних і касаційних скарг за позовами попереднього уряду до Президента.

З початку року Кабмін звільнив голову комісії Гайдука й членів комісії Апасова, Склярова й Семерея, призначивши замість них Володимира Зверєва, Надію Кострибу, Володимира Пащука й Сергія Колобова.

Ющенко припинив усі зміни Кабміну в складі НКРЗ і спрямував подання в Конституційний Суд із проханням оцінити конституційність постанов Кабміну.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: