"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Турчинов сказав головному податківцю про деполітизацію

Вівторок, 25 грудня 2007, 18:58

Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов упевнений, що новий керівник Державної податкової адміністрації Сергій Буряк буде в своїй діяльності керуватися принципами професійності, порядності та відповідальності.

Про це він заявив, представляючи у вівторок нового голову ДПА податківцям, повідомляє прес-служба ДПА.

"Сергій Васильович не тільки відомий економіст, але й політик, державний діяч, який чимало років працював над формуванням податкового законодавства", - зазначив Турчинов.

За його словами, від того, як працює податкова система, можна говорити про роботу держави в цілому.

Реклама:

"Політичною боротьбою необхідно займатися на виборах, а всі установи мають бути деполітизовані", - наголосив перший віце-прем’єр.

"Я впевнений, що Сергій Васильович (Буряк) як керівник ДПА України буде керуватися принципами професійності, порядності та відповідальності", - додав він.

Турчинов також подякував колишньому керівнику ДПА Анатолію Брезвіну за неупередженість та політичний нейтралітет під час роботи на посаді голови Державної податкової адміністрації.

У свою чергу, Буряк окреслив першочергові завдання для податкової адміністрації. За його словами – це посилення кадрового потенціалу, безумовне виконання завдань із наповнення бюджетів усіх рівнів, подолання корупції, забезпечення відкритості та прозорості діяльності Державної податкової служби.

Як відомо, Сергій Буряк був призначений на посаду голови ДПА 24 грудня за квотою Блоку Юлії Тимошенко.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!