"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У НУ-НС кажуть, що приймати бюджет Азарова неможливо

П'ятниця, 21 грудня 2007, 19:39

Депутат Верховної Ради Олександр Бондар (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона") вважає політичними вимоги Партії регіонів терміново прийняти Державний бюджет на 2008 рік.

Про це сказано у повідомленні, розміщеному на сайті НУ-НС.

"Останні заяви Партії регіонів щодо негайного прийняття їхнього законопроекту про Державний бюджет на 2008 рік є суто політичними", - передає прес-служба слова Бондаря.

Депутат підкреслив, що бюджет, який був розроблений Кабінетом Міністрів екс-прем'єр-міністра Віктора Януковича, не може бути прийнятий, тому що в нього закладені старі економічні показники.

Реклама:

Бондар підкреслив, що, виходячи з цього, не буде скорегований баланс прибутків і видатків.

За його словами, ПР сама розуміє, що проект бюджету потрібно доробити й відкоригувати.

"Тому однаково законопроект партії "регіоналів" вимагає ретельних корегувань і не може бути прийнятий у тому вигляді, в якому він зараз є. І це прекрасно розуміє сама опозиція", - сказав Бондар.

Він також критикує ПР за блокування роботи Ради й закликає її подати список депутатів, які ввійдуть у комітети Ради.

Водночас депутат підкреслює, що Кабмін прем'єр-міністра Юлії Тимошенко в тижневий строк може розробити й подати проект нового бюджету на розгляд Ради.

"Уряд Тимошенко пообіцяв протягом тижня попрацювати над бюджетом і подати його на розгляд Верховної Ради", - заявив Бондар.

Як повідомлялося, раніше Тимошенко обіцяла забезпечити до 25 грудня формування нового проекту Державного бюджету на 2008 рік, що відповідає пріоритетам програми діяльності нового Кабміну, і забезпечити прийняття його Радою до кінця року.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!